Wat maakt De Hoeve bijzonder?

18 juli '24

Ontdek de charme van ruim en groen wonen in De Hoeve. De 10 woningen komen binnenkort beschikbaar, dus we vertellen je graag meer over wat deze woningen zo bijzonder maakt.

image alt

Ruimte en licht

De woningen in De Hoeve hebben een woonoppervlakte van maar liefst 141 tot 153 m2, omgeven door een ruime voor- én achtertuin. Dankzij de ideale zonligging op het zuidoosten baadt de achtertuin in het licht. Daarnaast heb je vanaf het parkeerhofje aan de achterzijde van de woningen gemakkelijk toegang tot de tuin en houten berging, de ideale plek om onder andere je fiets te stallen.

Woonkamer met uitzicht

De ruime en lichte woonkamer heeft niet alleen een schuifpui die toegang biedt tot de achtertuin, maar ook een schuifpui aan de voorzijde van de woning. Zo creëer je een plek waar binnen en buiten naadloos in elkaar overvloeien, want je hebt hier onbelemmerd uitzicht op het weelderige park. Hier vindt je dus de rust van het groen, terwijl alle voorzieningen binnen handbereik zijn.

image alt

Keuken en badkamer naar wens

De woningen in De Hoeve zijn voorzien van een complete keuken mét eiland van NUVA Keukens. Daarnaast is ook het sanitair standaard al helemaal compleet. Liever een andere indeling of stijl? Dat kan! Een nieuwbouwwoning biedt namelijk de ultieme kans om deze ruimtes volledig naar eigen wens aan te passen.


Verdiepingen vol mogelijkheden

Op de 1e verdieping vind je 3 (slaap)kamers. Op de tweede verdieping zorgen twee dakvensters voor een zee aan natuurlijk licht. Dit maakt het een uitnodigende ruimte die nog volledig naar eigen wens in te delen is. Fitnessruimte of thuiswerkplek? De keuze is aan jullie! De woning heeft het energielabel A++++ en is daarom enorm energiezuinig, goed geïsoleerd, voorzien van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen. Dat is nog eens een toekomstbestendige woning!

Enthousiast geworden?

Heb je interesse in een woning? Meld je dan aan als belangstellende, zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in De Hoeve. 

Bekijk de woningen
  Bekijk de woningen
  Ik ben geïnteresseerd!