Verkoopprocedure en makelaar

22 juli '24

Binnenkort start de verkoop van Westerpark - De Vorsten. Als je straks een optie krijgt op een woning dan kies je zelf hoe je jouw aankoopproces vervolgt: volledig online, bij de makelaar op kantoor of een combinatie hiervan. Graag stellen we de makelaar alvast aan je voor en leggen we de verkoopprocedure aan je uit.

image alt

Maak kennis met de makelaar

Online een woning kopen? Kan ik nog een 'echt' persoon spreken? Natuurlijk wel! Het blijft altijd mogelijk om een afspraak te maken met een echt persoon. Je bepaalt namelijk helemaal zelf hoe je jouw huis koopt. Volledig online of via persoonlijk contact.

Na de toewijzing krijg je via e-mail een bericht of een woning al dan niet aan jou is toegewezen. Heb je een woning toegewezen gekregen, dan heb je een optie op die woning. Voor de woningen in De Vorsten staan de medewerkers van Maas Makelaars en Van Santvoort Makelaars voor je klaar. Ze gaan graag voor je aan de slag om jou te helpen en te ontzorgen bij het aankoopproces. 


Maas Makelaars
Boschdijk 272
5612 HJ Eindhoven
T: 040 244 5455

Van Santvoort Makelaars
Torenallee 65
5716 BB Eindhoven
T: 040 269 2530

Inschrijving en toewijzing

Als de verkoop start heb je een bepaalde periode om jouw 5 voorkeuren door te geven via jouw persoonlijke account. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Meer informatie over hoe de toewijzing verloopt, kun je lezen op de pagina 'Woning kopen' of pagina 'Toewijzing'. 

Toewijzingsprocedure

Binnenkort te verwachten

Voordat de verkoop start heb je nog wat informatie van de woningen van ons tegoed. Denk bijvoorbeeld aan de definitieve prijzen maar ook verkoopstukken, waaronder de verkoop- en optietekeningen en de meerwerklijst. Hierover zeer binnenkort meer!

  Financiële check
  Woning kopen